Tovább a Cégnézőre »
 
 

hirdetés
Ügyfélkapu
 
cégkeresés

Farkas József természetgyógyász honlapja

Dunakeszi, Munkás u. 43.

Farkas József természetgyógyász honlapja (logo)

Szeretettel köszöntöm!

Farkas József természetgyógyász vagyok. Évek óta a feleségemmel együtt foglalkozunk a természetgyógyászat különbözõ területeivel. Holisztikus szemlélettel az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását segítjük elõ természetes gyógymódokkal.

Az alábbiakból van állami ETI vizsgám: bioenergetika, fül akupunktúrás addiktológus, reflexológus.
Ezek az alaptudományok a már korábban megszerzett, anatómia, élettan, kórtan és általános természetgyógyászati vizsgákra épülnek. Mindezek magukba foglalják a hagyományos kínai orvoslás, a hagyományos védikus orvoslás és az európai medicina alapjait.
Sok tanfolyamra jártam, különböző tanítóktól tanultam technikákat, módszereket, melyek kiegészítik egymást, és így egy-egy lépéssel közelebb vittek az önmegismeréshez,ezáltal mások megismeréséhez,elfogadásához, (reiki, agykontroll, szellemgyógyászat, radiesztézia, szín fény és kristályterápia, számmisztika, svédmasszázs, biomasszázs, N.S.T.neurostrukturális integrációs technika, köpölyözés, fülgyertya, stb.).
Sokan ismernek tv műsorokból (BP tv Fűben-fában van az orvosság, Zenit tv Sana zug Hegyvidék tv Béky László természetgyógyász magazinja)
A gyógyításon kívül oktatásra is gondot fordítok. Amit kis létszámú csoportokban a gyakorlatiasság szem előtt tartásával végzek.

Farkas József természetgyógyász honlapja elérhetőségei:

Térkép: Farkas József természetgyógyász honlapja - DunakesziNagyításhoz húzza az egeret a térkép fölé. Részletesebb térképért kattintson rá!

Farkas József természetgyógyász honlapja címe, elérhetőségei

Farkas József természetgyógyász honlapja
Cím: Dunakeszi (Pest megye) Munkás u. 43.
Telefon: 06 70/380 34 99
Honlap:

Értékelés: 2.5/5 (1 értékelés alapján)
Farkas József természetgyógyász honlapja
(csontkovács, reflexológus, természetgyógyász)
2120 Dunakeszi (Pest megye)
Munkás u. 43.

06 70/380 34 99
Megosztom az iWiW-en! Facebook Megosztom Facebook-on!
Hogy tetszik?
50%hirdetés